Kako izbrati kopalke glede na tip postave

Nakupovanje kopalk je včasih mučno in težko, saj niti ne vemo, kakšne kopalke nam, glede na tip postave, resnično pašejo. Določite svoj tip postave takoj zdaj in si preberite nasvete in trike, kako to poletje poiskati lepe, moderne, predvsem pa udobne kopalke!

Hruškasta oblika postave

Na bokih in v stegnih ste nekoliko bolj ukrivljeni, na vrhu v predelu prsi pa ožji. Kot na primer Beyonce, Jennifer Lopez ali Jennifer Love Hewitt. Kakšne kopalke moram iskati, če imam hruškasto postavo? Ključ do popolnih kopalk je uravnoteženje vseh razsežnosti. Nasveti in triki za ženske, ki imate hruškasto obliko postave: 

  • izogibajte se videzu fanta, ne nosite kratkih fantovskih hlač ali kopalk, ki izgledajo kot mini hlačke. Dodatna tkanina le še bolj kliče po pozornosti in to na območje, ki ga poskušate skriti.
  • pritegnite poglede na zgornji del kopalk, zato poiščite zanimive kombinacije in barve in druge dodatke.

Velike prsi

Večje prsi zahtevajo več podpore, tipične predstavnice takšnega telesa so Brooklyn Decker, Katy Perry in Sofia Vergara. Kakšne kopalke moram iskati? Če ste v zgodnjem delu bolj bogati, potem je podpora ključnega pomena. Odločite se za kopalke, ki imajo podložene ali oblikovane nedrčke, verjemite nam, potrebovali jo boste. Še nekaj nasvetov:

  • zgornji deli s podloženimi in nastavljivimi trakovi zagotavljajo dodatno podporo prsi. Zapomnite si – debelejši trak, več podpore.
  • višje kot so trakovi, bolj vam bodo pomagali pri podpori.

Majhne prsi

Zgornji del telesa imate ožji, nedrčki ali kopalke so običajno velikosti A ali B. Tipična predstavnica takšne postave je Kate Hudson. Kakšne kopalke moram iskati, če imam manjše prsi? Manjše prsi zahtevajo manj podpore, tako da si brez slabe vesti omislite kopalke z minimalno pokritostjo ali pa takšne, ki jih krasijo zanimive podrobnosti, loki, vzorci, kar usvarja navidezne večje prsi. Triki, ki gredo dobro skupaj:

  • vrhnji deli kopalk, ki ustvarjajo iluzijo krivulj, prsi poudarjajo.
  • podloženi in push-up nedrčki ponujajajo dodatno oporo in pomagajo ustvariti globji dekolte.
  • če imate manjše prsi, z veseljem oblecite in nosite klasične bikini kopalke.

Atletska postava

Takšna postava nima skoraj nič krivulj, za lažjo predstavo pomislite na Cameron Diaz, Jessico Biel ali Jennifer Aniston. Kopalke z manj pokritosti pomagajo ustvariti iluzijo krivulj. Nasveti in triki za ženske, ki imate atletsko postavo:

  • poiščite kopalke z zanimivimi vzorci, odtisi, krivuljami in dodatki. In to na zgornjem in na spodnjem delu, kar bo pomagalo ustvariti iluzijo oblin.
  • vaša postava je idealna za enodelne kopalke, ki imajo neobičajne robove.
  • manjši spodnji del kopalk je, bolj se podari zadnjica in njena oblika.

Obline, obline

Imate obline na prsih, bokih, stegnih, kot na primer Christina Hendricks, Scarlett Johansson in Kim Kardashian? Iščite kopalke, ki imajo vijugaste vzorce, hkrati morajo nuditi dovolj podpore in pokritosti. Če niste navdušeni nad razkazovanjem svojih oblin, potem se izogibajte enodelnim kopalkam z ostrimi robovi. Te najširša področja samo še bolj poudarijo. Nasveti:

  • pozornost preusmerite na svojo lepo linijo vratu,
  • za vas so primerne tudi retro kopalke, z visokimi pasovi.

Kaj pa skrivanje trebuščka?

Če želite okoli trebuščka skriti vse svoje nepravilnosti, potem morate s srednjega dela odvrniti vso pozornost. Zato poiščite enodelne ali dvodelne kopalke, ki gladijo. Nasveti in triki za skrivanje trebuščka:

  • tkanine, ki se v srednjem delu zgubajo, delajo čudeže, hkrati pa ustvarjajo ostrino.
  • poiščite retro navdih – visoke kopalke, ki pokrivajo nižji del trebuha.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Izdelek dodan na seznam želja

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem